Er du A- eller B-menneske – og hvordan passer det med dit arbejdsliv? 75 pct. af danskerne møder stadig kl. 8 – et levn fra det gamle industrisamfund. Og det selv om halvdelen af os i virkeligheden er B-mennesker, der ville arbejde bedst med en senere mødetid.  Mød civilingeniør og supernavigatøren Camilla Kring og få nogle værktøjer til, hvordan du kan indrette et modernet arbejdsliv, der passer til dit indre ur. Og måske det ovenikøbet også kunne løse op for trafikkøerne på vejene?

Om Camilla Kring: Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, der er specialiseret i at skabe fleksible arbejdskulturer, der tiltrækker og fastholder talenter. Hun er forfatter til Supernavigatør (Gyldendal Business, 2011) og stifter af B-samfundet.dk som arbejder for mere fleksible samfund, der understøtter forskellige familieformer, arbejdsformer og døgnrytmer. Organisationen har medlemmer i 50 lande. Blogger på JP.dk

Se mere om Camilla Kring:
http://ida.23video.com/video/8745429/de-gor-en-forskel-camilla-kring http://blogs.jp.dk/camillakring/

Pris: Deltagelse er gratis for IDA medlemmer, men tilmelding er nødvendig. Eksterne deltagere: 250,- kr.

Mødested: Foran din egen computer/tablet. Fysisk fremmøde er ikke muligt.

Tilmeldingsfrist: Sidste frist for tilmelding er 07-03-2014.

Tilmeldingsprocedure til webinaret: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enten. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD oplægsholdernes præsentationer: Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangører: Webinaret er arrangeret af Ingeniørforeningen.

Event Registration

To start registration, please enter your details below and click Continue.
Email
Webinaret optages

Webinaret optages og alle som er tilmeldt vil kunne se den optagne version få timer efter at live-sending er slut. Du kan derfor dagen efter aktivere det samme link og se den optagne version.

Registrering

Du kan logge på mødet fra tirsdag den 11. marts kl. 15.30.

Login


Test Your System | Support